jatkaa syömättömällä linjalla ja Kirppu tiputtelee vielä melko runsaasti, joten tätä riemua on tiedossa vielä pitkään mutta toivottavasti siiheksi helpottaa kun Rytty ja Sulo emäntineen tulee vierailulle ensi viikolla.

Soitin ja kyselin Teuvon kuulumisia ja hyvin kuulemma menee ja ovat tyytyväisiä koiraan. Vapaana saa olla kaiket päivät pihapiirissä sekä talleilla ja tallitytöt rapsuttelevat sekä tuovat omia koiriaan leikkikavereiksi. On sillä vain mahtavat oltavat siellä ja olen itsekin valmis menemään sinne koiraksi milloin vain:)

Ensi viikolla minulla on toiveissa saada Hempukka hoitoon ja kenties Typykin jos sen juoksu on ohi. Viime kerralla kun Hempukka kävi meillä se oli aika takakorkeassa vaiheessa mutta muuten oikein nätti. Sitten kun takakorkeus tasoittuu niin voisi kenties pyörähtää jossain näyttelyssä. Tupun ilmoitin kannatuksen vuoksi Ristiinaan. Ristiinassa on vielä suhteellisen edulliset näyttelymaksut 27 egee...moneen muuhun paikkaan saa maksaa jo lähemmäs 40 egee ja kun bensat vielä päälle niin alkaa olla melko kallista lystiä. Siksi meillä ei näyttelyissä juostakaan kovin paljoa...sille rahalle on paljon järkevämpääkin käyttöä vaikka ei kait kasvattaja saisi näin ajatella :D