Kirpulla tuli vedet mutta näkyviä työntöpolttoja ei ollut. Soitin päivystävälle eläinlääkärille, joka minun tuurilla oli se, joka on tunnettu siitä, ettei hän halua auttaa...ainakaan pieneläimiä, joten seuraavaksi lähin olikin sitten Mikkelissä. Siellä oli onneksi ystävällinen ja osaava lääkäri, jolla vielä oli avustaja mukana ja kun minullakin oli avustajana ja henkisenä tukena Kohvakan Ritva, niin homma sujui tosi hyvin. Lääkäri sanoi, että kyllä hän aika paljon on koiria leikannut muttei koskaan ollut nähnyt niin isoa ja pinkeää masua. Lääkäri sanoi, toivomukseeni leikata samalla kohtu pois, että tilanteen mukaan mennään ja tilanne olikin se, että kohtu oli osittain niin ohut, että lääkäri katsoi parhaaksi ottaa sen pois.

Ja mitä sieltä sitten muuta löytyi? No, viisi narttua ja neljä urosta, ettei onneksi sen enempää! Ritvan kanssa kävimme välillä kahvilla kun lääkäri ompeli Kirppua kiinni ja sitten pennut ja emä kyytiin ja kotiin. Kirppu oli luonnollisesti aivan sekaisin eikä maitoa tullut yhtään. Elsa toimi hämmentyneenä varaäippänä ja minä sitten aamuyöhön syöttelin tuttipullosta ja kakatin ja pissitin pennut. 

Aamuyöstä Kirppu alkoi sitten olla pirteämpi...se joi hyvin paljon mikä tietysti on hyvä maidontulon kannalta ja muutenkin alkoi hoivata pentujaan ja minä siinä vieressä sohvalla sain hiukan nukuttua. Olin varautunut syöttämään tuttipullosta parin tunnin välein mutta sitten alkoi pentulaatikossa olla melko hiljaista ja tajusin, että jeee...Kirpulla on alkanut tulla maitoa, joten minä palasin takaisin omaan rooliini...Kirpun henkilökohtaiseksi palvelijaksi. Ja tietysti vielä vähän Elsankin mutta Elsa ei enää samalla tavalla tarvitse minun apua, kun vain annan sille ruokaa ja päästän ulos.

Kiitokset siis leikanneelle lääkärille ja avustajalle, Kohvakan Ritvalle, Tarja siskolle(hoiteli Elsaa ja vauvoja sillä aikaa kun me oltiin Mikkelissä)  ja kiitokset myös teille kaikille, jotka olitte hengessä mukana:) ihan kun joku Oscar-gaala  puhe....

Lääkäri kertoi, että lehmät astuvat aidankin läpi, joten Paavo taitaa tosiaan olla jonkin sortin sonni:D