luu kurkkuun :/ Kirppu arasteli toista takajalkaa...kait pihalla rieuhuessaan sen satuttanut mutta tutkiessani jalkaa huomasin, että Kirpun nisät on aika jämäkät ja tissitkin hieman riippuvat ja vatsa tuntuu pinkeältä. Ensin tuli mieleen, että p...leen Paavo mutta sitten ajattelin, että ei se voi olla mahdollista kun pidin ne erillään melkein 4 viikkoa. Rauhoituttuani tuli siihen tulokseen, ettei voi olla muusta kyse kuin valeraskaudesta! Meillä ei jostain syystä ole ollut koirilla valeraskauksia, että kerta se on enimmäinenkin....TOIVOTTAVASTI!

Kirpulle on seuraava ja todennäköisesti viimeinen astutussuunnitelma valmiina ja siihen on tehty ja saatu jalostustoimikunnan hyväksyntä mutta se on sitten näillä näkymin vasta ensi vuoden alkupuolella. Sen jälkeen Kirpulla onkin sterilisaatio edessä.

Yö oli suhteellisen rauhallinen pentulaatikossa. Muutaman kerran Elsa kävi juomassa ja pissillä. Pennuilla maitoa riittää ja ne nukkuvat tosi rauhallisesti turhia kitisemättä. Elsa viihtyy hyvin pentulaatikossa eikä tosiaan tule sieltä pois kuin tarpeilleen ja sitten äkkiä takaisin. Hyvä emä se on vaikka pyllypyykki onkin jäänyt enemmän minun kontolleni:)