pentulaatikossa. Jos nyt jotain pientä palautettaa pitäisi antaa Elsalle niin kyllä se kakkapyllyjen pesu edelleen tökkii. Ei auta muu kuin alkaa hieman huuhdella lämpimässä vedessä pentujen takapuolia ettei kakka kovetu hännän alle. Se pitää kyllä tehdä silloin kun emä on ulkona koska muuten se hätääntyy.

En ole punninnut pentuja vielä. Minusta sillä ei ole paljoakaan merkitystä mitä ne nyt painavat...näkee kuitenkin, että ne kasvavat ja ovat tyytyväisiä, kun maitoa riittää. Painoilla ei sen puoleenkaan ole juuri merkitystä, että pentueen pienin voi aikuisena olla se suurin. Elsa on onneksi syönyt ja juonut hyvin niin maitoakin riittää hyvin koko katraalle. Olen siitä iloinen, että minulla ei koskaan ole ollut niin suuria pentueita, että olisi tarvinnut alkaa maidonvastikkeella ruokkimaan vauvoja...se on kuitenkin tosi työlästä.

Yö meni melko rauhallisesti...vain muutaman kerran katsoin pentujen perään kun emä vaihtoi asentoa ja tuli takaisin laatikkoon ulkonakäynnin jälkeen. Asennonvaihdot ovat aina hieman "vaarallisia" tilanteita kun niin helposti pieni voi jäädä emän alle.

Pitäisi keksiä vauvoille rekkarinimet ja laittaa sitten astutustodistus menemään pentueen iskän omistajille. Kun on kysymyksessä ulkolainen iskä niin kennelliittoon tarvitaan myös kopiot uroksen rekkarista, kuvaustuloksista sekä koe-/näyttelytuloksista. Edellisen pentueen rekisteröinti kesti 7 viikkoa joten nyt on laitettava paperit menemään heti, jotta pennunostajat saavat paperit ajoissa.