sen verran, että kyllä sitä on ollut vaan aika monia on kiinnostanut valkeakorvainen värivirheellinen tyttö. Monia kyselijoitä on varmaan hämmästyttänyt, ettei se ole ilmainen, ei edes lähellä ilmaista. Värivirheellisestä pennusta on samat kulut kasvattajalle kuin muistakin pennuista ja sama määrää kakkia pitää korjata :D. Sitten on ollut "vakoilijioita" liikkeellä. Kysellään paljon asioita vailla mitään tarkoitusta ostaa pentua...

Mutta nyt tiedoksi kaikille, että valkokorvaista on turha enää kysellä...se on siis jo varattu. Blondista pojasta, jolla ei ole rungossa minkään valtakunnan merkintää, annan hieman alennusta koska jos sitä näyttelyyn vie niin sanomista tulee tuomareilta enkä kyllä itsekkään valitsisi näyttelykoiraksi sellaista, jolla ei ole yhtää mustaa mutta erinomaisen harrastus- ja kotikoiran siitä kyllä saa. Molemmista pentueista on siis varauksia mutta pentuja on myös vielä vapaina. Kirpun pennuista ei vielä osaa sanoa juuta eikä jaata mutta Elsan pentueessa on kyllä tosi lupaavan näköisiä poikia ja tyttöjä ja ne ovat luonteeltaan tosi kivoja...aina tulevat pentulaatikon reunalle pussailemaan ja häntää heiluttamaan...tosi iloisen oloisia pentusia.

Pentujen määrä on ja tulee olemaan tänä syksynä ennätyssuuri mutta toivotaan, että kaikki pennut saavat hyvät kodit ja kasvattajien välillä yhteistyö sujuu eikä myydä omia pentuja muita haukkumalla...lansupiireissä sellaista myyntipolitiikkaa ei onneksi ole pahemmin ollut :)