muotovaliovahvistus tuli tänään, joten Onnea vain Tupsu-mummo!

Ja sitten tähän Kirppu asiaan...olen melko vakuuttunut siitä, että Kirppu on raskaana, enkä siis vie häntä ultraan, kun sillekin 60 egelle löytyy parempaa käyttöä. Jää varmaan ikuiseksi arvotukseksi kuinka asia on päässyt tapahtumaan! Olen ollut tiineydelle melko sokea...varmaan koska en sellaista osannut odottaan ja koska koirat olivat reilun viikon ajan hoidossa(kiitos Paula ja Hannu) ja pari viimeistä viikkoa on mennyt täysin Elsan ja Elsan vauvojen ympärillä. En edes lenkillä huomannut Kirpun vauhdin hidastuneen koska se kulkee muutenkin aina minun pohkeessa kiinni, myös vapaana ollessaan. Jossain vaiheessa muistan vain ihmeteelleeni sitä kuinka Kirpulla on pitkät vatsakarvat:)

Yhdistelmässä ei sinäänsä ole paljoakaan vikaa kun molemmat koirat ovat terveitä kaikin puolin. Suositusten mukainen sukusiitosprosentti ylittyy hiukan(0.75%) mutta onpa noita paljon korkeammillakin prosenteilla tehtyjä, suunniteltujakin yhdistelmiä. Molemmilla koirilla on sen verran näyttöä olemassa, että voi sanoa myös jälkeläisten olleen terveitä. Kirpun jälkeläisiä ei vielä ole kovin montaa kuvattu mutta kaikki ovat selvinneet ilman kasvuhäiriöitä tai ilman muita terveysongelmia.

Suurin onglema lienee löytää kaikille hyvät kodit nyt kun Elsankin vauvoja on vielä vapaana mutta kompromissejä ei tehdä eikä pentujen myymisessä hätäillä...jokainen pentu asuu Lemillä niin kauan, että hyvät kodit löytyvät vaikka sitten oma lauma, jota olin pienentämässä, kasvaisikin kymmenellä yksilöllä :D

Onneksi Kirpun masu ei ole kovin iso...