joten tänään päivitetään pentujen kuvat:)

Varaustilanne muuttui, sillä Viroon ei sitten mennytkään pentua ja sitten oli taas tällainen, jota kutsun näyttelyikkunashoppailijoiksi eli ihan fiksun oloisia ihmisiä, jotka aidosti vaikuttavat kiinnostuneilta mutta siinä vaiheessa kun varausmaksun pitäisi ilmestyä tilille niin kiinnostus hiippuu eivätkä yleensä muista ilmoittaa kasvattajalle mielenmuutoksestaan. Näitä on ollut minulla ja muilla mutta tieto kulkee kasvattajien välillä:)

Eli kaksi poikaa on nyt Elsan pentueesta vapaana ja ovat kyllä tosi ihania turkikkaita ja lupaavia pojan alkuja, joten olisi tosi kiva löytää niille näyttelyistä kiinnostuneet kodit. Tyttöjä ei ole vapaana kuin kaksi Kirpun vauvaa.

Lilli on paranemaan päin. Söi jo herkkuruokaansa ja nyt nukkuu lempipaikassaan pyykkikorissa. Jänskättää hieman antibioottien anto vaikka lekurin mukaan niitten pitäisi maistua niin hyvälle, että syövät niin makupaloina. Saas nähdä kuinka käy...lääkkeiden annossa kateille en ole kovin hyvä ja siksi olen esim. matolääkkeissä siirtynyt niskaan laitettaviin litkuihin.

Mutta nyt ylös, ulos ja lenkille...aurinko paistaa pilveettömältä taivaalta:D