Pienet pennut alkavat käydä pian yöpuulle mutta isommat täytyy vielä käyttää ulkona kunhan heräävät. Kohvakan Ritva kävi katsomassa Veeraansa ja toi koirille ison kasan hirvenluita(KIITOS!). Ritvaa on myös kiittäminen siitä, että hoksasin viedä Kirpun lääkäriin. Ritva tuli kokeilleeksi Kirpun vatsan alustaa ja huomasi jotain tahmaa. Kirpun leikkausarpi eritti tikkien ommelkohdista ja oli paikoitellen tulehtunut. Viime viikolla otin tikit pois ja puhdistin Betadinellä. Arpeutuma oli kunnossaolevan näköinen mutta kun tissit on täynnä maitoa eikä tissienväli pääsee hengittämään ja pennut raapivat niin näin pääsi käymään. Lekuri puhdisti paikat ja määräsi antibioottikuurin...sellaisen pennuille turvallisen. Lisäksi päivittäista suihkutushoitoa ja haavan/arpeutuman pitämistä kuivana. Kirppu ei todellakaan tykkää käydä suihkussa joten minun täytyy henkisesti valmistautua näihin yhtesiin, päivittäisiin suihkutushetkiin;)

Lilli on taas viihtynyt hyvin kotosalla päästyään kivuliaasta kitalaessa olevasta piikistä. Ruoka maittaa ja antibiootit menee siinä seassa. Ehkä vähän normaalia enemmän on nukkunut nyt. Ollaan siskon kanssa ihan kiitettävästi kannettu rahaa noihin elukkalääkäreihin viime aikoina...Kirpulla sentäs vakuutus mutta Lillillä ei, saatikka siskon mikä-lie-rotuisella(ei pahalla Manolito) Espanjan resque-koiralla.

Pentuvaraustilanne tällä hetkellä on sellainen, että yksi tyttö on jäljellä ja poikia sitten muutama enemmän. Hiukkasen kysyntää oli Elsan pojista taas tuonne Viron puolelle mutta nyt sanoin jo etten myy... haluan pitää ne täällä - on meinaan aikas kivan näköiset poitsut.