Eilen oli loistava aurinkoinen päivä eikä tänäänkään ole ollut valittamista, joten ollaan oltu ulkona pentujen kanssa ja entisen muutaman neliön reviirin sijaan ovat jo melko rohkeasti tutkineet ympäristöä. Leikitkin alkavat olla rajumpia ja veljen ja siskon hännästä vedetään jo voimalla. Oma työ on helpottunut kun ei enää tarvitsee kantaa sisään eikä ulos vaan ihan omilla jaloilla mennään ja tullaan. Melko palleroita ovat ja todella tasainen pentue. Tänään oli taas vuorossa matokuuri.

Lilli-kissan kanssa käytiin lekurissa kun on ollut syömätön jo jonkin aikaa eikä ole viihtynyt sisällä olleskaan. Kuuleman mukaan kissa hakeutuu piiloon silloin kun sillä on kipuja. Tänään huutelin sitä kuitenkin pihalla ja tulihan se lopulta, joten laiton sen kantoboxiin ja soitin lekurille ajan. Lilli nukutettiin ja tutkittiin. Ainakin kulmahammas oli poikki mutta ilmeisesti se ei ollut ongelma vaan kitalaessa kiinni ollut terävä piikki...varmaan kalan ruoto tms. Lilli sai antibioottikuurin ja muutaman purkin herkkuruokaa, jolla sen ruokahalun toivottavasti saa herätettyä. Toistaiseksi se on vielä nukutuksesta tokkurassa. Varmaan viisaampaa aloittaa ruokailu vasta huomenna kun on kunnolla herännyt. 

Kirpun vauvatkin ovat saaneet kinteää ruokaa. Eilen tosin taisivat syödä liian ahnaasti kun muutama oksensi. Tänään otettiin sitten hieman rauhallisemmin eikä nyt ole ollut ongelmaa.