Automatka 30 km sujui rauhallisissa merkeissä kun pennut olivat ulkoilusta väsyneitä. Rauhallisia olivat myös lääkärin käsittelyssä. Painoa oli kertynyt 5 - 6.7 kg. Purennat kunnossa, kivekset pojilla laskeutuneet, ei napatyriä, silmät ja korvat kunnossa eikä sydänäänissä mitään. Ainoat merkinnät tulivat valkokorvaiselle tytölle jonka hännän päässä ns. J-mutka ja toisen tytön tapa pitää kieltä hampaitten välissä saattaa tehdä purentaan ns. tuttivaon mutta eiköhän likka opi pitämään kieltä suussaan kun se sinne kuitenkin mahtuu eli ei ole liian pitkä kieli...niitäkin joskus on ja niitä jopa lyhennetään.

Sää on suosinut taas tänään ja isommat pennut kirmailevat pitkin poikin pihaa. Myös Kirpun vauvat olivat taas ulkona ja aikas reippaita kakaroita ovat nekin. Kävivät nuuhkimassa pihalla laiskottelevaa Paavo-iskää. Nyt kun Elsan pennut viikonloppuna lähtevät, siirtyvät Kirpun pennut makuuhuoneeseen. Helpottaa vähän olemista kun saa toisen pentulaatikon pois eikä pennut enää juoksentele tuvan puolella. On nimittäin turvallisuusriski niillekin kun johtoja on pitkin poikin.

Lillin antibioottikuuri on nyt ohi ja Lilli entisensä. Kirpulla on vielä kuuria jäljellä ja haava, josta muuten vedin yksi päivä viiden sentin ompelulangan ulos, alkaa olla kunnossa.

Nyt, kun Elsan vauvat lähtevät, on aika keskittyä Kirpun vauvoihin ja kuvia alkaa taas ilmestyä. Sen verran olen pentuja katsellut, että erinomaisia etuosia on tulossa:)