Hempukka-sijoitukseni on meillä joitakin päiviä. Idea on, että jos hän joskus tulee Lemille synnyttämään, niin tulee tuttuun ympäristöön, eikä näin ollen stressaa turhaan. Harjoitellaan myös hieman näyttelyhommia messaria varten.

Hempukka on ihan ok näköinen. Hieman vielä takakorkeutta ja massaakin voisi alkaa kehittämään luittensa ympärille. Silmät ovat aika vaaleat ja pyöreät mutta kyllä hänestä vielä kaunotar kehkeytyy. Tosi kaunis turkki ja puhdas, pilkuton väritys. Viime viikonloppuna näin Hempukan siskon Santran. Santra oli ehkä hieman korkeampi ja edestä leveämpi...ei siis huono sekään mutta sillä oli siunaantunut tosi paljon pilkkuja mutta minusta pilkut, ja väritys ylipäätään, on se viimeisin asia mitä murehdin. Pilkkujen periytyvyys on oma lajinsa, sillä eipä Pipu-äipällä taikka Roni-iskällä niitä liiemmin ole. Jos jotain kaipaisin pennuille lisää niin päätä...aika pienipäisiä ovat olleet nämä, joita olen livenä nähnyt. Lisää sisaruksia olemme saamassa kylään huomenna kun Sulo tulee, jos ei häntä tänään vaivannut ripuli pahene.

Tänään sain vihdoin Kirpun pentujen rekkarit. Kennelliiton mukaan lasku oli lähetetty jo aikoja sitten vaan eipä ole tullut perille.  Ensi viikolla sitten lääkärintarkistus sekä sirutus. Muuten on kyllä varsin reipas pentue ainakin mitä tulee keskinäiseen hännänvetoon ja äänekkääseen leikkiin:) Pentueessa on vapaina vielä uroksia sekä narttuja.

Ullakko Ulla, josta tuli viime hetken peruutus, on myös vielä vailla hyvää kotia. Ulla on minusta oikein kivannäköinen pörröturkkinen tyttö, joka osaa keimailla jo varsin  viehättävästi.

u_ulla

Sitten tunnustus...olen saanut Apulaan kahden viikon porttikiellon:D  Jep, syntiä olen tehnyt ottamalla vanhan myynti-ilmoituksen pois ja laittamalla uuden tilalle. Kun on kaksi pentuetta ja tilanteet muuttuu koko ajan niin tuntuisi tosi tyhmältä antaa sen vanhan ilmoituksen olla siellä kaksi viikkoa ja vasta sitten laittaa uutta...toki sitä vanhaa voi muuttaa mutta jos joku on joskus yrittänyt skrollata Apulassa kaksi viikkoa vanhoja koirien myynti-ilmoituksia niin huomaa, että ei jaksa...ilmoituksia tulee päivittäin niin paljon. Viikko olisi vielä kohtuuaika...Toki siellä on myös haku mutta kun nyt näitä pentuja tässä viimeisen kk aikana olen ilmoitellut, niin olen huomannut sen aivan selkeästi, että tuoreet ilmoitukset huomataan...ei niitä kaksi viikkoa vanhoja. No, täytyy myös todeta, että vaikka apulan kautta on tullut paljon hyviä koteja ja kyselyitä, niin sitä kautta on myös tullut niitä ei niin asiallisia kyselyitä. Paljon sellaisia "haluan rotukoiran vaan en pysty siitä mitään maksamaan" -tyyppejä.

Syksy ja kaksi pentuetta...ei ehkä ideaali tilanne vaan hyvinhän tämä on mennyt. En olisi uskonut etukäteen kuinka kauniita ja kuivia syyssäitä meille on sattunut ja, että kuinka paljon ollaan voitu olla pentujen kanssa ulkona. Vaikka minun pennuista ottamat kuvat ovat aina ulkoa, niin toki pennut leikkivät myös sisällä, vaan kun onneton ikivanha digikamerani vaatii aika paljon valoa toimiakseen edes jonkinlaisella nopeudella, etteivät nämä kovin liikkuvat kohteet ole jo ehtineet mennä nukkumaan, niin kuvaaminen on parasta tehdä ulkona valoisan aikaan.

Picture 807

Picture 820