Viikonloppuna Paavo alkoi ontua vasenta takajalkaa joten varasin tänään ajan lääkäriin. Lähdimme Imatralle Sarkaseen kun en saanut häneltä aikaa Lappeenrannasta. Paavo rauhoitettiin, väänneltiin ja käänneltiin mutta mitään ihmeellista ei löytynyt joten päätettiin kuvata. Kuvattiin sitten samalla koko koira:) Selkä- ja lanneranka ok, lonkat ok, etuosa ok mutta polvesta löytyi luupiikkejä. Huonoa siis, että Paavolla on kipuja mutta hyvää ettei ollut mitään vakavampaa vaan nyt saa jänisjahti jäädä vähäksi aikaa. Cartrohpen piikki neljästi ja Rimadyl kipulääkettä.

Paavo autoon ja menoks hakemaan Hempukkaa Joutsenosta...paitsi ettei lähdetty mihinkään kun ei auto lähtenyt käyntiin. No, mitä hemmettiä!! Auto on toiminut aivan moitteettomasti, tankissa oli bensaa ja akku kunnossa. Menin takaisin klinikalle ja sain numeron lähellä olevaan autokorjaamoon. Pienen suostuttelun jälkeen kaksi herrasmiestä tuli autoa katsomaan. Kun ei mitään näkyvää selitystä löytynyt he soittivat tuttavalleen Vuoksenniskan Nesteen korjaamolle ja pienen suostuttelun jälkeen siellä luvattiin katsoa jos autolle voisi jotain tehdä. Sinne mentiinkin sitten Paavon kanssa hinauksessa. Huonoa siis, että auto sanoi yhteistyön irti mutta hyvää, että Imatralta löytyy avuliaita ihmisiä.

Nesteellä luettiin ajotietokone mutta ei sieltä löytynyt mitään mikä olisi vaikuttanut käynnistymiseen. Pieni ihme kuitenkin tapahtui nimittäin vikalistan nollauksen jälkeen auto suostui käynnistymään. Huonoa siis, ettei vikaa löytynyt mutta hyvää, että pystyin ajamaan vielä tokkuraisen Paavon kanssa kotiin ja poimimaan matkan varrelta Hempukan kyytiin. Hempukka on nyt Lemillä siihen asti kun ollaan käyty Messarissa.

Huonoa myös se, että minulla olis suunnitelmissa käydä Imatralla ollessa katsomassa sijoitusnarttuani Elsan pentueesta mutta tämä autohässäkkä vei niin paljon aikaa etten ehtinyt. Hyvää se, että Tuija jolla pentu on sijoituksessa oli niin ystävällinen, että toi pennun minulle näytille Nesteen pihalle. Aava oli kivan näköinen ja tasaisesti kasvanut 14 viikkoinen söpöläinen, joka joko muisti tai sitten teeskenteli muistavansa kasvattiäippänsä. Tosi iloinen veitikka:)

Pakkasta on -5 C ja koirat ovat sitä mieltä, että ulkona palelee ja haluavat olla sisällä sohvalla köllöttelemässä. Pitäisikö minun muuttaa Espanjaan talveksi, jotta koirani tarkenisivat olla ulkona?!

Kirppua jurppii kun Tupu on vallannut koko sohvan

Picture 1526

Hempukka

Picture 1533

Ulla

Picture 1531

Ulla ja Hempukka, jolla taitaa vielä ole pesupäivä ennen Messaria

Picture 1530