Eilen  autossani syttyi taas "Check engine" valo, joten ajoin suoraan päätä korjaamolle kun en halunnut ottaa sitä riskiä, ettei autoa enää pysähdyksen jälkeen käynnisty. Jätin Volvon korjaamolle ja sain sieltä alleni laina-auton...manuaalivaihteetkin palautui mielen yllättävän nopeasti.

Vian selvittäminen vei hiukan aikaa kun vikakoodi ei näyttänyt mitään merkittävää ja auto starttasi taas aivan normaalisti mutta tänään aamupäivällä sitten soittivat, että vika löytyi ja on nyt korjattu...uskallan siis lähteä sillä ajamaan messariin sunnuntaina. Rahaa on palanut kiitettävästi viime päivinä kun elukkatohtori maksoi 360 ja autotohtori 270 egee. Elukkalääkärinkuluja saaneen vakutuksesta takaisin.

Vihtori ja Veera ovat käyneet ekoissa rokotuksissa ja molemmilla oli painoa 13,5 kg ja hyvin kasvaneet muutenkin suorin jaloin. Ullasta on tullut kaiken kaikkiaan 4 kyselyä mutta ei sellaista mikä sopisi minulle tai neidin entiselle perheelle, joka mielellään haluaisi säilyttää yhteyden koiraan. Etsimme ja odottelemme siis edelleen ja jos ei mitään löydy niin JÄÄKÖÖN kun on niin syötävän suloinen ja ihana luonteeltaan.

Hempukka on nyt ollut muutaman päivän meillä ja hyvinhän se pärjää ja viihtyy muitten kanssa. Saas nähdä kuin messarissa kun on neidin eka näyttely. Vähän ennenaikaista viedä 10 kk ikäistä, tosi keskeneräistä koiraa näyttelyyn mutta jostainhan se on aloitettava niin miksei sitten messarista:)

Paavokaan ei enää onnu mutta en kuitenkaan ottanut sitä mukaan lenkille tänään vaan jätin Kirpun ja Ullan sille seuraksi sisälle ja lähdin Tupun ja Hempukan kanssa. Sillä aikaa olivat kotiinjääneet koirat pistäneet pienet bileet pystyyn...soppakattila oli nurin lattialla ja sopat pitkin poikin ja tänään ostamani viinin hanapakkaus oli myös lattialla pureskeltuna vaan eivät onnettomat olleet saaneet muuta kuin pahvipakkauksen rikki! Kuivin suin siis joutuivat juhlimaan:) Olisipa ollut näky jos olisin löytänyt Paavon, Kirpun ja pikku-Ullan tuhannen humalassa lenkiltä tullessa. Haastatellessani koiria tapahtumista väittivät kiven kovaa Ullan olleen se pahantekijä...