Aamulla soitin lippupalveluun, josta nauhoitettu tiedote ilmoitti heti, että AC/DC liput on myyty loppuun. Tyhmä kun olen niin kokeilin kuitenkin vielä netin kautta ja kas kummaa...kahta lippua en saanut mutta kun kokeilin yhtä paikkaa niin hetken miettimisen jälkeen tarjosi D-katsomosta lippua! Varasin sen tietty heti ja maksoin. Hei kokeilemaan uudelleen ja taas sama juttu, D-katsomosta yksi lippu. Tartuin tietysti heti kiinni siihenkin. Taisimme saada kaksi viimeistä lippua nimittäin nyt ei ole enää lippuja herunut vaikka olen kokeillut pitkin päivää. Mutta Iidan kanssa lähdemme siis kesäkuussa... 

Ulla-Pulla lähti eilen Leilan ja Maunon mukana uuteen kotiin. Hiljaista on ollut ja aamulla meni vähän pitkäksi kun kun ei Ulla ollut pyytämässä ulos. Hyvään paikkaan neito menee, joten ihan hyvillä mielin laitoin neidin matkaan. 

Eilinen päivä menikin ihan vain siivotessa. Joskus kun inspis iskee -kerran vuodessa - on kiva puunata lattiasta kattoon. Vauhtia antavaa musiikkia soimaan ja rätti heilumaan vaan jos minä saisin valita niin joku muu pyyhkisi aina pölyt ja minä hoitaisin loput. Pölyjen pyyhkiminen on viho viimeistä puuhaa ja sitähän tässä eläintaloudessa riittää.

Eilisen pääkallokelin päälle tuli ihan kivasti lunta eikä ole enää niin liukasta ja koirat pysyy puhtaampana. Toivottavasti lumi pysyisi nyt jonkin aikaa...ainakin yli Joulun:)