meillä hyvin hämärissä olosuhteissa nimittäin muutama minuutti ennen puolta yötä hävisi sähköt. Ensin ajattelin, että joku "insinööri" halusi oikeasti pimentää maailman(jos Lemiä nyt voi maailmaksi sanoa) ennen ilotulitusta mutta kait se loppujen lopuksi oli se pohjoisessa raivonnut myrsky mikä oli yltänyt meille asti ja katkonut jonkun puun sopivasti sähkölinjan kohdalla. 

Aamulla yritin avata tietsikkaa mutta ei se vain suostunut käynnistämään Windowsia vaikka kaikki osaamani temput sille näytin. Olin jo varma, että öinen sähkökatkos oli rikkonut kovalevyni mutta sitten sain ahaa-elämyksen ja muistin imuroineeni koneen sisustan muutama päivää sitten...sinne kun tuppaa kerääntymään kamalasti pölyä. Toivo heräsi ja avasin kotelon uudelleen ja tarkistin, että kaikki piuhat olivat tiukasti kiinni ja avasin koneen uudelleen ja JEE kone käynnistyi taas normaalisti! Siinä näkee kuinka kalliiksi siivous voi pahimmassa tapauksessa tulla.

Seinäkalenteri pitäisi vaihtaa uuteen vaan mitäs teen edelliselle? Kalenterin pojat ovat edelleen aivan yhtä timmissä kunnossa kuin viime vuoden eka päivä, jolloin sen seinälle laitoin. Pitäisikö leikata poikien kuvat irti ja askarella niistä jotain? Vai lahjoittaa kalenteri siskolle?

Päivät pitenee ja aurinkokin on alkanut näyttäytymään. Ei mene pitkään kun kaikki maailmalle laittamani pennut pääsevät auttamaan omistajiaan puutarhahommissa. Tässä kuva yhdestä sellaisesta puutarhurista

rutsu.jpg