elukoista vein mukaan lääkäriin ja sain itse mikroskoopista todeta, että väiveitä ne olivat. Koska väive voi toimia välieläimenä heisimadolle joudun antamaan kaikille myös Drontal-kuurin. Tirriäiselle annoin jo sunnuntaina, joten sille ei vielä tarvitse antaa. Otin varuilta lääkkeet myös kissoille vaikkei väiveen pitäisi eläinlajista toiseen siirtyä.

Onnistuin myös ottamaan Tirriäiseltä pissinäytteen. Se oli onneksi ihan puhdas mutta viljelyä siitä ei pystytty tekemään kun kauhaan tuli mukana lunta.

Jouduin myös perumaan tulevien lansuomistajien tutustumisvierailun meille. En halua, että veisivät esim. vaatteisa mukaanaan ötökoitä koiratuttavilleen. Ollaan nyt jonkin aikaa ilman vieraita ja vierailuja mutta onneksi väive ei elä kovin kauan isäntäeläimen ulkopuolella joten emmeköhän voine ottaa vieraita vastaan jo ensi viikolla. Frontline antaa myös kuukauden suojan loisia vastaan.

Mutta nyt hieman mukavempiakin uutisia..."Tellun" Hyväntahdon Kikan Iltatähti sulhaseksi on valikoitunut "Jermu" Hyväntahdon Pekka Pellava. Jermuhan valioitui muutama viikko sitten ja on tunnettu hyvänä vepevietin, ja muutenkin hyvät harrastusominaisuudet, omaavana koirana, joka on myös luonteeltaan hyvä ja terveydessäkään ei ole moittimista. Tellun astuttamisajankohta lienee touko-kesäkuu. Yhdistelmälle tullaan hakemaan jalostustoimikunnan hyväksyntä.