Kissojen erilaisuus mietityttää vai liekö kysymyksessä sukupuolten erilaisuus...

Lilli tulee vaikka herättämään minut aamulla jos hänellä sattuu olemaan hätä. Ulos on päästävä tarpeilleen eikä hän tee hiekkalaatikkoon, jollei ole aivan pakko mut sitten tämä meidän Jorma...

Jos Jorma on ollut ulkona niin se odottaa ulko-oven takana jalat ristissä sisään pääsyä ja kipittää sitten suoraa päätä hiekkalaatikolle. Jos Jormalla on kakkoshätä niin se kaivaa hiekkaan sopivan paikan tarpeilleen mut tekee sen sit kuitenkin laatikon ulkopuolelle lattialle.

Jos kakkoshätä sattuu tulemaan vahingossa laatikkoon niin sitten alkaa kova peittely. Hiekka lentää ja pöllyää siihen malliin, että voisi kuvitella, että se joka tulee lapion kanssa korjaamaan läjää pois olisi ihan eksyksissä ja silmät pyöreinä ihmettelisi mihin se on joutunut mutta ei...läjä on just siinä kohtaa mihin se on tippunutkin eikä suinkaan peitettynä. Kylppärin lattialla on sitten sitäkin enemmän hiekkaa.

Jorma on aika iso kissa, lähemmäksi 10 kg mutta mielestäni hiekkalaatikko on aivan normikokoinen, että kyllä sinne isonkin kissan pitäisi mahtua tekemään tarpeensa.

Jorma eroaa Lillistä myös siinä, että se tuntuu näkevän jotain sellaista mitä Lilli ei näe, enkä minäkään muuten. Se vaanii, saalistaa, pitää outoa ääntä, juoksee edestakaisin huoneesta toiseen ja ruttaa matot aina mennessään. Me sitten Lillin kanssa katsotaan toisiamme ymmärtäväisinä ja todetaan vain, että m i e h e t...Cool