tapaamassa Ullaa, Manea ja Leilaa ja samalla reissulla tapasin myös Elsan. Elsalla on kaksi viikkoa vielä aikaa mutta tissit on jo nyt täynnä maitoa ja masu roikkuu.

Ulla oli muistutuksena siitä millaisia niistä sitten aikaa myöten tulee. Ulla yritti hieman Elsa-mammaa juoksuttaa mutta eipä tuo oikein innostanut kun on kuuma ja maha painaa ja tissit hölskyää.

Elsa katsoi anovasti siihen malliin, että lähdetään jo Lemille hoitamaan homma alta pois. Jos en olisi ollut prätkällä liikkeellä niin miksen olisi voinut jo ottaakin Elsan mukaan mutta näillä näkymin torstaina tai perjantaina hän tulee valmistutumaan perheen lisäykseen. Pentuhuone ja -laatikko vamiina jo odottelevat.

Kanttarellikoira Paavon kanssa käytiin metsässä ja löydettiinkin jonkin verran kanttiksia. Mustikoita on tosi paljon enkä meinannut malttaa tulla pois metsästä. Sopivaa keräysastiaa ei ollut mukana joten tyydyin vain syömään mutta pakko sinne on vielä mennä hakemaan muutama litra talveksi.  

Tellu on toipunut hyvin ja perjantaina saa jo tikit pois. Ruokahalu on vielä hieman kadoksissa mutta herkut menee. Loppu hyvin, kaikki hyvin!