Koirat makaavat kaiken päivää tallitarhassaan - viilein paikka eikä höttiäisiä. Lenkkeily on unohdettu kokonaan toistaiseksi.

Mattoja olen pessyt minkä vatsataudilta olen jaksanut. Ihmisen paras ystävä, Lilli-kissa, on uskollisesti nukkunut vatsani päällä toipuessani lämpöilystä ja ripulista.

Ulla lähti tänään omaan kotiinsa lääkärin kautta. Sylkirauhasten tulehdus ilmeisesti ja antibioottikuuri. Liekö sekin helteitten aikaansaannosta?!

Ullan sisko Aava tulee myös lähiaikoina hoidettavaksi Lemille tai oikeastaan...ei Aava ole hoidon tarpeessa vaan näin totutellaan meillä olemiseen siltä varalta, että jos joskus vauvoja tullaan tänne tekemään niin on mukava tulla tuttuun ja turvalliseen paikkaan eikä tuleva emä stressaannu liikoja. Ulla sekä Aava ovat molemmat sijoituskoiriani ja molemmat ovat olleet meillä mutta eivät ilman oman väen mukana oloa.

Elsan tiineydestä on kuulunut lupaavia uutisia. Ruokahalua ei oikein ole ollut mutta silti vatsa hieman alkanut pömpöttää ja lenkillä puuskututtaa. Toivottavasti tiineys sujuu hyvin loppuun saakka.

Ulla ja ja pappa-Paavo

1246563255_img-d41d8cd98f00b204e9800998e