vielä sängyssä maaten mietin, että olinko juonut eilen punaviiniä kun päätä särki?! No en...vaan sitten näin migreeniaurojen vilkkumisen silmässä. Otin päänsärkyyn lääkettä ja jatkoin vielä hieman unia. Kait se migreeni laukesi nyt kun stressi Tellusta hieman helitti.

Prätkän vein tänään kytkinremppaan eikä maksanut "kuin" 150 egee vaikka oli omat osat mukana. Kävin samalla reissulla satamassa kahvilla ja ajelin sitten kotiin. Pihaan menevä portti oli kiinni joten pyörä jalan varaan seisomaan hetkeksi ja portti auki vaan jostain syystä jalka ei pitänytkään ja pyörä kaatui. Saan kyllä 270 kg nousemaan ylös mutta etuvilkku säpäläinä ja kytkinvivusta pala pois.

Eilen nurmikkoa leikatessani ajoin kiveen ja jossain vaiheessa terä lakkasi pyörimästä. Tänään sain diagnoosin: moottori rikki eli ruohonleikkurilla voi heittää vesilintua. Seuraavaksi yritän löytää sellaisen koneen mikä ei päästäisi niin kamalasti kirosanoja kiveen osuessaan.

Kyllähän n ä m ä vastoinkäymiset vielä kestäsi mutta kun kaiken lisäksi tämä oli juuri s e  päivä vuodesta kun vanhenin taas vuodella Otsan rypistys

Jospa huomenna olisi parempi päivä...