torstaista lähtien valmistautumassa synnytykseen. Ihan rennosti on otettu kun on sen verran lämmintä...kevyttä lenkkeilyä ja pihassa makoilua muitten kanssa. Huomenna olisi ohjelmassa karvojen leikkaus. Puhtaanapidon helpottamiseksi lähtee pöksykarvat ja masun alta myös, jotta pennut löytävät tisseille vaikka eipä noista voi erehtyä kun niin isot. Tänään tuli päivä 56 eka astutuksesta eli näillä näkymin ensi viikon puolen välin jälkeen uskoisin jotain tapahtuvan.

Kuva ei ihan kerro kuinka iso Elsan masu on.

1249151328_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Polttopuuta 20 kuutiota pihassa. Tai no enää 10 kun 10 on jo saatu pinottua sateelta suojaan mutta työtä siis vielä riittää. Sitä alkaa ihan väkisin jo valmistautua syksyn ja talven tuloon...paljon puuta millä lämmittää talvella ja paljon marjoja ja sieniä pakkaseen. Tänään keräsin vanhemmilleni mustikat. Oman pihan marjat alkavat myös kypsyä...ei siis käy aika pitkäksi jos vielä ensi viikolla joutuu kätilöksi.

Ruohonleikkuri, minkä hajoitin jokin aika sitten, on korjattavana. Siitä saattaa sittenkin vielä tulla toimiva mikäli vain saa osat. Nyt on nurtsi kuitenkin päässyt kasvamaan niin pitkäksi, että pitää jo pyytää lainaksi leikkuria.

Nyt kun Jorma on viihtynyt kahden viikon reissun jälkeen kotosalla ja alkanut saada läskiä luittensa ympärille, niin Lilli on ollut toista viikkoa pois. Lillihän on kautta aikojen tehnyt puolen vuoden reissuja mutta viime kesä oli eka jolloin se ei lähtenyt kuin muutamaksi päiväksi mutta viime kesä olikin kylmä ja sateinen. Lilli on jo 10 v joten ei se varmaan viitsi lähteä ennen kuin on riittävän lämmintä ja nythän on ollut Hymy