Minun piti pikkuhiljalleen pienentää koiralaumaani mutta nyt minulla onkin yhtäkkiä kaksi koiraa lisää  

Popihan tuli jo muutama viikko sitten ja on kotiutunut todella hyvin. En voisi enää kuvitella talouttani ilma petittiä. Tänäänkin oltiin parituntia kaatosateessa sienestämässä ja Popi juoksenteli irti tieosuutta lukuunottamatta kokoa ajan ja vaikka se hävisi muutamiksi minuuteiksi jänisten perään niin aina tuli näyttäytymään ennen kuin lähti seuraavan perään. Hyvin siis pysyy laumassa ja on tosi helpottavaa kun ei tarvitse aina pitää kiinni siinä pelossa, että lähtee omille teilleen.

Tämä toinen onkin sitten Hempukka, joka tulee jäämään Lemille. Hempukan sijoitussopimus on ollut molemmille osapuolille "ei niin hyvä ratkaisu" joten se purettiin.

Typyn seuraksi Hempukan kotiin lähtee Elsan tyttö X-akti Anni, joka lähtee perheeseen nyt ihan omaksi koiraksi. Hempukka on aina tarvittaessa tavattavissa Lemillä ja Hempukalla on entisessä perheessään tarvittaessa hoitopaikka.

Hempukka on aina viihtynyt Lemillä ja tulee hyvin toimeen omieni kanssa. Hempukka olikin tänään mukana sieniretkellä Popin kanssa ja tuntui nauttivan saadessaan sinkoilla vapaana pitkin metsiköitä vaikka satoikin lähes kaatamalla. Kanttarellejäkin löytyi vielä muhennoksen verran.

Vauvat tänään 4 viikkoisia. Viikko sitten oli madotus ja kiinteään ruokaan totuttelu. Reviiriä on jo laajennettu ulottumaan tuvan puolelle ja uloskin pitäisi lähteä lähipäivinä jos vain keli pysyy kuivana.