Molempien tyttöjen kyynärpäät lähti nollana mikä tietty tosi hyvä. Ellun lonkat näytti myös A:ta. Toivotaan, että tulee takaisin samana. Hempukan lonkka-arvio ei sitten ollutkaan niin hyvä ja nyt  t i e t y s t i pähkäilen sitä, että oliko m i t ä ä n järkeä viedä kuviin kun vasta oli juoksu. Katsotaan nyt mikä tulos on takaisin tultaessa ja jos ei tulos tyydytä niin pitänee viedä parin kuukauden päästä uudelleen katsottavaksi.

Ellun paino oli 57 kg. Neiti on tosiaan melko kookas 1,5 vuotias. Hempukan paino oli 46 mistä olen tosi iloinen, sillä edellisessä punnituksessa se oli painanut vain 38 kg. Hempukka onkin nyt syönyt oikein hyvällä ruokahalulla mutta vieläkin olen vahtinut sen syömistä, ettei luovuta kuppiaan ahneemmille.

Nyt kun Ellun kuvaukset on tehty niin voi alkaa hahmottamaan tulevaa sulhasehdokasta ja sellainen onkin jo tiedossa mutta se on sitten vasta ensi kevään asioita. Nyt Ellu lomailee vielä meillä ja sitten viikonloppuna palailee takaisin omaan kotiin. Hyvillä mielin olen kun olen saanut sitä pitää täällä viikon ja tiedän, ettei se tule liiemmin stressaamaan jos/kun se joskus meille tulee lapsenteko puuhissa.