tällä kertaa Anskulle ja Ht:n Paloma Planka "Pimulle", josta tuli tänään Venäjän valio

Mitäs muuta...no ensi viikollä haen Ellun Jyväskylästä ja laitetaan pentulaatikko valmiiksi Juhannusta varten.

Sijoituskotitarjokkaista kuulisin mielelläni lisää. Urospentu olisi tuontikoira ja narttupentu Ellun jos niitä tyttöjä vielä minulle riittäisi sijoitettavaksi varausten jälkeen. 

Hömppä-Hemppu on löytänyt taas uimisen riemun. Silloin kun Hömppä oli puolivuotias opetin sen uimaan. Kova vietti sillä on ollut veteen mutta epävarmuuttaan ei vielä viime syksynä uinut mutta nyt ui ja sukeltaa ja huutaa jos jos ei keppi lennä tarpeeksi nopeasti veteen haettavaksi.  Vaan uima-asento on vielä aivan kamalan pysty ja vesi roiskuu kun se etutassuillaan hakkaa vedenpintaa.  No, eiköhän se oikea asentokin vielä löydy...

Hömpällä on myös kiinnostusta metsästykseen. Minkä lie elukan perään tänäänkin lähtenyt lenkillä ollessa ja oli muuten aika pitkä kieli kun vihdoin palasi muun lauman luokse.

Hommahan menee yleensä niin, että Popi saa vainun ja haukkuu sitä omaa kimeää haukkuaan, jolloin Paavo ja Hömppä ryntäävät katsomaan mitä siellä olisi tarjolla. No, onneksi ei yleensä mitään mutta saavatpahan osallistua. Tupun liikunta on nykyään vapaamuotoista omassa pihassa ja takametsässä. Vanhuus painaa jo sen verran nivelissä, etten viitsi kovin pitkillä lenkeillä rasittaa.