ja pennut kasvavat. Ihme on jos ei niistä tule vepekoiria kun joutuvat syömään aina märkien tissien ja mahakarvojen välissä. Ellu nimittäin käy monta kertaa päivässä uimassa. Yritän aina enimmät vedet kuivailla ennen pentulaatikkoon menoa.

Kirjasin koiranettiin Kirpun viime talvisen kuoleman tai oikeastaan tapaturman jälkeisen lopetuksen(lääkärintodistus olemassa) koska korviini kantautui, hieman yllättäen ja yllättävältä taholta, paikkansa pitämättömiä huhuja - kuinkas ollakkaan.

Paskanpuhuminen ja perättömien juttujen levittäminen on joittenkin ihmisten harrastus - senhän jokainen kasvattaja tietää ja on joutunut kokemaan. Kasvattajat ovat julkista riistaa, joita saa ja pitää riepotella - se tulee harrastuksen mukana, halusi sitä tai ei.

Ei kaikilla ihmisillä riitä omassa elämässä riittävästi häppeningiä. Olen niiiiin kateellinen heille siitä ylimääräisesta ajasta, minkä he voivat viettää muitten asioita setvimällä, sillä itselläni tuntuu, ettei vuorokaudessa ole riittävästi tunteja. Tasan ei käy onnen lahjat