lähes kahden viikon pimennon jälkeen. Pikaisesti uutisia, sillä ei kait kukaan sisällä viitsi istua kauniina kesäpäivän.

10-vuotis synttäreitä vietti G-pentueeni, joten sinne vielä onnittelut tätäkin kautta. Golda-mummo ja Juuso voivat hyvin joten heille paljon lisää vuosia!

Vepeilyssä Sulo, pentueen iskä, sai ykkötuloksen(täydet pisteet) alokasluokassa ja siirtyi nyt avoimeen luokkaan, joten onnittelut Mialle ja Sulolle. Jermu on napsinut valioluokassa kakkos- ja kolmostuloksia. Hienoa Jermu ja isäntäväki!

Pennut voivat hyvin. Ulkoilu ollaan aloitettu ja mikäs on ulkoillessa kun on lämmintä. Ellu on ollut todella loistava äippä mutta se kulkeekin suvussa. Ellun mummo Kikka ja äippä Tellu ovat olleet myös loistavia äippiä. Hieman haikea olo jo ennakkoon kun Ellu meidät muutaman viikon päästä jättää ja lähtee omaan kotiinsa Jyväskylään. 

Mollyllä oli sitten eka juoksu ja se nyt on taas tuonut oman pikku vivahteen meidän elämään mutta siitäkin on selvitty. Koirien kanssa ei olla lenkkeilty mutta uimassa ollaan käyty. Mahdottomia uimareita kaikki ja likoilla kova kilpailu kuka nopeimmin ui ja hakee kepit. Tytöt tulevat vallan mainiosti toimeen keskenään ja vaikka Ellu laumaa johtaakin Tupun jälkeen niin hän hyvin höveliäästi heittäytyy välillä selälleen ja antaa Mollyn ja Hempukan mukamas itseään alistaa.

Muutama kuva pojista