ja Ellukin lähtee tänään omaan kotiinsa Jyväskylään. Mielelläni olisin pitänyt pidempääkin mutta onhan lastenhoitajat Molly ja Hemppu vielä opettamassa vauvoille koiranelämän alkeita.

Eilen oli lääkärintarkastus ja sirutus ja tänä aamuna tuli tieto Ausburnista, että Ellun CTP-testin tulos on clear, Ensi viikolla saadaan varmaan Sulonkin tulos. Testasin vanhemmat koska molempien sukupuusta löytyy CTP:n kantaja.

Taas ihana hellepäivä tulossa. Pentujen pian kuusiviikkoisen taipaleen aikana ei ole kertakaan satanut niin, ettei pentuja olisi voinut viedä ulos. Tosin hieman viileämpi ilma olisi pitänyt pennut aktiivisempana. Nyt mielellään hakeutuvat viileään huilimaan. Kuumuus on jonkin verran vaikuttanut myös ruokahaluun mutta toisaalta mitä hitaammin kasvavat sen parempi.

On ollut tosi ilahduttavaa katsella koiranetistä lonkka/kyynärpäätuloksia. Minusta on aivan sama mistä koirista taikka kenneleistä hyviä terveystuloksia tulee, sillä aivan varmasti hyvät terveystulokset on r o d u n etu ja tietysti myös meidän rodun harrastajien etu. Onnittelut siis kasvattajille sekä omistajille