Pennut eivät sen kummemmin halunneet vaikuttaa äänestämiseeni mutta neuvoivat kuitenkin, ettei sellaista saa äänestää, joka ajaa eläinlääkäripäivystysten muuttamista vain hyötyeläimille. Tuota neuvoa oli helppo noudattaa!

Kävimme vielä kylillä hieman kävelemässä ihan remmissä. Maalla asumisen huonoja puolia pentujen kannalta on, että on liian hiljaista. Meillä ei esim auton ääniä kuulu kuin yksi silloin tällöin. Kesällä voi sentäs pärryytellä vaikka ruohonleikkuria mutta talvella on lähdettävä varta vasten kuuntelemaan liikenteen ääni. Tämä seikka puoltaisi sitä prätkän hankkimista...saisi pennut kuunnella pärinää omasta takaa Cool

Mutta nyt saunaan ja uimaan. No, uimisesta ei vieläkään voi puhua kun on jäät avannon ympärillä mutta eiköhän ne jäät kohta sula eikä tarvitse enää pulikoida sellaisessa 1,5 m x 1,5 m aukossa.

E r k k a r i n  j ä l k i p u i n n i s s a  on tullut usammalta taholta kommenttia, että siinä vaiheessa kun nartut alkoi, oli porukka häipännyt. Täytyy sanoa, että kuulutuksesta ei aina saanut selvää ja käsittääkseni suurin osa porukasta oletti/oli kuulevinaan, että urosten jälkeen on tauko ja lähti kahvilaan tankkaamaan. Moni kahvilassa ollut hämmästyikin sitä, että kehä olikin jatkunut melken saman tien.

Kyllähän useimmat sinne asti ajavat haluavat nähdä sekä uros- että narttukehät mutta varsinkin kauempaa tulleille päivä on pitkä ja se tankkaustaukokin on tarpeen.