Lunta on vielä pihassa jonkin verran mutta ihan silmissä se häviää. Pennut nauttivat ulkonaolosta täysillä. Marjapensaan oksat saavat taas leikkauksen, myyrien tekemistä käytävistä syntyy kuoppia ja vesilätäköissä on kiva käydä huuhtomassa kuraiset tassut. Voi sitä riemua!

Pentujen kanssa ollaan totuteltu autoiluun. Tänään on taas suunniteltu autoilukeikka äänestyspaikalle.

Hempukka on menettämässä karvansa kokonaan mutta muuten on tosi hyvässä kunnossa pentujen jälkeen. On saanut hieman massaa ja lihaskuntokin alkaa palautua entiselleen nyt kun ollaan paljon  lenkkeilty. Liekö Famke raskaana kun laahustelee perässä ja välillä saa oikein jäädä odottelemaan frouvaa. No, se mahdollinen raskaus varmistetaan sitten ultrassa muutaman viikon päästä.

Emäntä on alkanut katsella myynnissä olevia prätkiä sillä silmällä. Joo-o, polttelee! Tosin silläkin rahalla saisi rannan ruopattua ja uuden laiturin hankittua. Rannan ruoppaushan oli suunniteltu tehtävän viime keväänä mutta urakoitsija sai ilmeisesti rahakkaamman homman koska teki oharin.

Pääsiäisnäyttely lähestyy vaan kun en ole yhtään koiraa sinne ilmoittanut ja kun on pentuja sekä astutettu narttu talossa, niin tuskin lähden sinne edes turistiksi - en sitten tule kantaneeksi mitään parvo/kennelyskä pöpöjä mukanani kotiin. 

Siinähän ne tärkeimmät kuulumiset...