Landseerien erikoisnäyttelyssä Orimattilassa. Herkkua kun sai istua mennen tulleen pelkääjän paikalla hyvän kuskin vieressä, kiitos Tiina Hymy

Vaikea sanoa millainen tunnelma on muitten rotujen näyttelyssä mutta minusta lansujen erkkarissa on aina mukava käydä, koska henki on hyvä!

Tänään oli sikälikin kiva päivä, että monen kennelin koira sai kokea voitonhuumaa eli luokkien voitot ja sijoitukset jakautuivat useiden kennelien kesken.

Kaikkille vilpittömät onnitteluni ja tietysti erityisesti Washakie Wait On Gate:lle, joka totisesti ei ole jäänyt portille vaatimattomana odottamaan vaan jatkaa voittoisaa kulkuaan nyt erkkarin ROP koirana ja Raigomillin Lucky Luke, jonka VSP sijoitus tuskin on pelkkä onnea.

Mimiliigan Artemisia vei pentujen ROP:in ja VSP:n Haapaniemen kennelin koira. Isojen narttupentujen 7-9 kk luokkavoittaja oli Ohped Dal Impi Ihannetyttö.

Ihana "Mösö" eli Raigomillin Yesterday´s Love oli veteraanien ROP ja Zarosan Tiffany VSP.

Omista kasvateistani Sarin ja Matin "Elmeri" Ht:n Yöttömän Yön YYA vei urosten junnuvoiton saaden ERI:n ja velipojat "Routa" Ylen Ylläri ja "Ponjo" Ylin Ystävä saivat H:t vaikka alkuun lohduttelinkin heitä T:stä. Uudet näyttelysäännöt turistilla vielä hieman hakusessa Cool

"Panda" Ht:n Unelmoiva Unto sai EH:n, avoimen luokan Ht:n Supermies Sulo EH:n ja Ht:n Paloma Planka voitti valioluokan nartut ja oli PN3 ja valioluokan uros "Jermu" Ht:n Pellava Pekka ERI4. Jermu ja ohjaaja Vesku palkittiin myös erikoispalkinnolla viime vuoden puolella saavutetusta vepevalioudesta vai olikohan se SM-kisan hopeamitalista... no, sama se...hienoa kun arvostettiin!

Kasvattajaluokkia oli ilmoitettu neljä mutta loppujen lopuksi vain Raigomillin kenneli sen esitti ja sai hyvällä tasaisella ryhmällään ROP:in

Onnittelut myös kaikille muille niille, jotka olivat tyytyväisiä tuloksiinsa!