Kuvat ovat siis kadonnet blogistani alla olevasta syystä.  toki ne löytyvät koneeltani mutta melkoinen homma olisi alkaa lisäämään kuvia neljän vuoden ajalta takautuvasti. Ovatkohan koskaan kuulleet mainittavan backupeista?

"30.6 tapahtuneen sähkökatkoksen yhteydessä Vuodatuksen vanha kuvapalvelin kärsi vaurioita, joiden takia kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet. Elokuuta 2009 edeltävät kuvat saatiin palautettua vanhoista kopioista"


Mutta eteenpäin sanoi mummo lumessa...

Päivän tuloksia Mikkelista:

Ht:n Åppostitio Åssi Jun Eri1, Pu1, Sa, Sert, Vsp ja
Ht:n Åliivi Åili Jun Eri1, Pn3, Sa, Sert

Ja onhan se mainittava, että Tupla on käynyt vepekisoissa Valkealassa ja Kontiolahdella. Hormoonihirviön vaikutuksen alla oleva ja valeraskaudesta kärsinyt  Tupla ei olisi voinut olla vähemmän kiinnostunut mistään muusta kuin vauvoista ja pesänteosta Valkealan kisoissa mutta hyvin mukava viikonloppu oli ja paljon opin itsekin elämäni ekassa kisassa.

Kun valeraskaus alkoi hellittämään mentiin pienen tauon jälkeen treeneihin ja kun kaikki näytti sujuvan entiseen tapaan ilmoitin Tuplan Kontiolahden kisoihin ja sieltä tulikin sitten kaksi ykköstulosta. Eka päivän pisteet täydet 100 ja luokkavoitto. Tokana päivänä veneen tuonnissa metrin ohitus -1 ja siitä säikähtäneenä käytin hukkuvan haussa sitten reippaanlaisesti käskyjä joista -2 p eli yhteensä 97 p, 3/5 ja siirto avoimeen luokkaan

Ekat avoimen luokan treenit osoitti, että Tupla varmaan toisi hukkuvankin minulle veneeseen jos siellä olisin johtuen varmaan siitä, että ollaan opeteltu vienti tuonnin kautta joten pitää miettiä alanko ohjaaman itse rannasta ja opetan koiran pysymään paikallaan yksin veneessä vai opetanko viemään rantaan niin, että olen veneessä.

Olen yrittänyt lisätä uusia kuvia mutta eipä näytä onnistuvan.