ja olihan jotenkin erikoisen rankkaa kun kahden viikon vahva tulehduskipulääkitys takana ja varsinkin lauantaina sydän hakkasi tuhatta ja sataa ja kädet tärisi kuin krapulassa. Sunnuntai sujui jo paremmin vaikka jouduttiin Tuplan kanssa juoksemaan pienen maratoonin verran.

Mutta Tuplalla meni paljon paremmin mitä edes uskalsin toivoa eli lauantaina NUO ERI2, SA, PN4, VARA-SERT ja sunnuntaina NUO ERI2, SA, VARA-SERT ja erityisesti arvostan sunnuntaista sijoitusta sekä arvostelua:

"22 kuukautta. Erinomaiset ääriviivat omaava narttu. Hyvä raajakorkeus ja rungon mittasuhteet. Hyvät silmät ja korvat. Erinomainen pigmentti. Kaunis kaula ja selkä. Hyvä runko ja eturinta. Sopiva luusto ja kulmaukset. Hyvä karva ja väritys."

Lauantaina oli peräti neljä kasvattajaryhmää ja myös Ht:n ryhmä oli edustettuna tuloksena KASV 2  KP.  Kiitokset ryhmäläisille Åkelle, Åmpulle, Paulille jotka Tuplan lisäksi olivat mukana. 

Åmppu sai lauantaina Erin ja Sa:n, Routa sekä Pauli saivat myös lauantaina Erit ja Åsa ja Åke Eh:t.  Sunnuntaina mukana oli vielä Åmppu saaden Erin ja Pauli Eh:n. 

Onnittelut kaikille uusista titteleistä, menestyksestä ja muillekin tuloksiinsa tyytyväisille yes

Kiitos Marinalla kuvista!

Tupla



Ht-ryhmä