jos ei muuten niin ainakin sen vuoksi jottei tunnukset unohdu.

Alkanut talvi on tuonut kaikenlaista murhetta ja sattumaa. Kun Paavon polvet kipeytyivät niin paljon, että ylösnouseminen oli vaikeaa eikä pissiessäkään jalka tahtonut nousta, oli päätöksen aika. Syy tähän miksi Paavon jalkakivut paheni oli Tuplan juoksu minkä aikana neiti karkaili ja Paavo-parka seurasi mukana koska naista jätetä!  Edes mistään tärppipäivistä ei ollut kyse mutta tuo Tupla on niiii-iin  n a r t t u  oli sitten kyse pms:stä, juoksusta tai valeraskaudesta. Emänsä on aivan samanlainen...

Taitaa tulla valituspäivitys mutta sitten hajosi autosta takalasi ja nyt toistaiseksi lasin korvaa  muovi kun olen yrittänyt löytää sopivaa ja sopivanhintaista käytettyä autoa tilalle kun en viitsi enää tuohon rahojani laittaa.

Puhelinkin meni vaihtoon ja sim-kortti. Puhelinta vaihtaessani muistin vielä siirtää kaikki yhteystiedot puhelimestä simille mutta sitten kun simi vaihtui toiseen, en enää muistanut siirtää tietoja joten minulla on nyt aika hemmetin suppea määrä yhteyshenkilötietoja. Vihje: laittakaan ihmiset käyntikortteja tuleemaan!

Landseeryhdistyksen 30-vuotis juhlassa kävimme Tuplan kanssa. Tupla oli hotelli Rantasipi Aulangolla kuin kotonaan ja huoneessakin viihtyi hyvin sillä aikaa kun emäntä nautti hyvästä seurasta, hyvästä ruoasta ja hyvistä juomingeista. SLY muisti minua ja muitakin pitkäaikaisia kasvattajia ruusulla ja viirillä, kiitos vielä kerran!

Ensi vuoden puolella on tarkoitus muuttaa Lrantaan rivariin asumaan. 15 vuotta on mennyt Lemillä ja nyt kaipaa jo hiukan lähemmäksi harrastuksia ja toimintaa. Lemiltä on jotenkin niin vaikea lähteä mihinkään varsinkin pimeän ja kylmän aikaan. Lemillä käydään kuitenkin lenkkeilemässä ja talon uuneja lämmittämässä ja sitten keväällä taas pysyvämmin asumaan varsinkin jos ensi vuodelle suunniteltu Tuplan pentue toteutuu.

Ensi viikonloppuna sitten messari. Pitkän näyttelytauon jälkeen odotan oikein innolla tulevaa viikonloppua -  näyttelytunnelmaa sekä kasvattien ja tuttavien näkemistä!  Nähdään siis siellä!