ja varmasti sekä Tupla että minä toivomme, että vauvat alkaisivat jo purkautua ulos, sillä Tuplan maha on ISO ja koska maha on täynnä vauvoja ei ruoallekaan tunnu olevan tilaa tai Tuplalla ei ainakaan ole ruokahalua. Tiineys vaikuttaisi olevan hyvin samanlainen kuin Tuplan äipällä Hempukalla  - paljon vauvoja ja hyvin vähän ruokahalua tässä vaiheessa. Onneksi Hempukallakin ruokahalut palasi heti kun maha hieman keveni 13 vauvan painosta(yksi syntyi kuolleena).

Kaikki on kuitenkin valmista synnytystä varten. Leikkasin Tuplalta kassillisen karvaa pois mahanalustasta, hännästä ja housuista - helpottaa puhtaanapitoa ja turkin kuivumista mahdollisilta järvessä käymisiltä. Tupla ei nyt enää ole käynyt uimassa  varmaan juuri sen vuoksi, että maha painaa tolkuttomasti mutta mikäli vanhat merkit pitää paikkansa, niin jossain vaiheessa pentujen synnyttyä, se uiminenkin alkaa taas maistua ja mikäs sen virkistävämpää.

Pentulaatikko on valmiina ja Tupla on käynyt sitä jo vähän muokkamassa omaan tyyliin sopivaksi. Samassa laatikossa on syntynyt Tuplan lisäksi myös Tuplan äippä ja kun laatikon eka kerran Tuplalle esittelin pentuhuoneessa hän heilutti häntäänsä iloisesti aivan kuin olisi muistanut omat vauva-aikansa siinä :)

Tupla ja sisarukset päivän vanhoina

Picture%2012022-normal.jpg

Tuplan kesäkampaus

2013-05-30%2017.59.08-normal.jpg

Ja sitten saman tien pitää kumota ylempi kirjoitus uimisesta eli saatuaan omaan spagettikastikkeeseeni tarkoitettua, valmiiksi paistettua paistijauhelihaa, Tupla virkistyi niin paljon, että meni, jos ei nyt ihan uimaan niin ainakin mahaansa myöten kastautumaan järveen. Ehkä raakana tarjoamani liha on jotenkin tökkinyt kun se ei ole oikein viime aikoina maistunut.

Niin väärässä jälleen...takametsässä pikkulenkillämme Tupla meni häntä heiluen veteen seisomaan odottaen, että heitän keppiä tms. Heitin hänen ilahduttamiseksi pienen kepin, jotta sai muutamasta metristä sen hakea. Ihan syyttä suotta jäin pois vepelystä kun ei Tupla ainakaan anna tiineyden haitata - ainoastaan hidastaa :)