pentuhuoneesta tuvan puolelle toi esille joitakin luonneroja. No, pääasiallisesti kaikki olivat ymmällään mutta sitten oli muutama tyttö ja yksi poika joita muutos ei niin hätkäyttänyt vaan ne lähtivät uteliaasti ja rohkeasti tutkimaan ympäristöä. Harrastuspotentiaalia!?

Tupla on alkanut  v a a t i a  toimintaa nimittäin takametsän pikkulenkillä se tulee polulla eteeni istumaan ja blokkaa kulkuni, napittaa suoraan silmiin yhtäaikaa vaativasti ja anovasti jos yritän ohittaa uimapaikan. Uiminen on Tuplalle varmaan tissien takia mukavempaa liikuntaa kun lenkkeily mutta aina ei viitsi viedä märkää koiraa pentulaatikkoon ja varsinkin jos kelit tästä kääntyy sateisimmiksi. Eilen vielä saatiin nauttia helteistä mutta tänään on jo pilvisempi päivä.

Tuleva viikko tuo vierailijoita monesta suunnasta kun pentujen varaajat tulevat käymään. Varauksia on mutta toistaiseksi vain yksi tyttö on valittu, sillä vaikka värillä on väliä niin se ei aina ole järkevin valintakriteeri varsinkin jos yksi haluaa rauhallisen, toinen vilkkaan ja kolmas jotain siltä väliltä. Pentujen lähtiessä liikenteeseen tulee luonne-erotkin selvemmin esille ja muutenkin vierailijoiden on mukavempi niitä katsella kun tekevät muutakin kuin nukkuvat eli tulevalla viikolla aloitetaan myös ulkoilu.