Pojat Allu, Lempi, Nuutti ja tytöt Manta, Emma ja Hulda ovat jo uusissa kodeissaan. Kotkan poika lähtee perjantaina ja sitten on vielä kolme orpoa.

Orpoja on lähestytty monelta taholta ja yhden hyvän kotiehdokkaan neuvoin kääntymään pohjoisen puoleen ihan vain etäisyyden takia mutta sitten on ollut sellaisia, joille en ole voinut vauvojani myydä. Ihan esimerkin vuoksi en myy allergiseen perheeseen, jossa koira joutuisi asumaan ulkona koko ikänsä erossa perheestään. En IKINÄ voisi myydä sellaiseen paikkaan! En myöskään vastaa sellaisiin yhteydenottoihin missä kysytään vain ja ainoastaan pennun hintaa kertomatta itsestä yhtään mitään.

Mutta kuulumisista päätellen kaikki on mennyt uusiin koteihin lähteneillä hyvin. Nuutti on aloittanut vepeilyn uimalla ja itse asiassa nyt kun vesi on ilmojen ansiosta taas lämmintä niin meillä on orpojen kanssa myös tarkoituksena siihen lähemmin tutustua. Myöskin Tuplan kanssa ollaan menossa huomenna  Kotkan mahtiporukan kanssa treenamaan vepeä eka kerran tänä kesänä. Omalla veneellä ollaan lähinnä harrastettu kuntouimista mutta eilen mietin kuinka voisin koiran kanssa harjoitella edes alkeellisinta vientiä ja tein niin, että jätin pelastusliivit rantaan kiven päälle, Tuplan kanssa veneeseen ja jonkun matkan päästä annoin hae-käskyn ja niin Tupla hyppäsi veneestä, ui rantaan ja otti livit ja toi ne minulle veneeseen. Ei ihan perinteistä treeniä mutta kahdestaan on hieman vaikea harjoitella avoimen luokan vientiä :)

Nuutti ja Maija-majava

P__528F-normal.jpg

Sain juuri viestiä, että Lempikin oli uinut. Kuvat Lempistä tuhoamassa uuden kotinsa kukkapenkkejä sekä isoveljestään Herkusta

20130730_072333-normal.jpg20130728_204014-normal.jpg

Muutama kuva myös Kotkan pojasta ja orvoista jotka kävivät rannassa vaan eivät vielä uimassa - kepit kiinnosti vettä enemmän.

Picture%2025439-normal.jpgPicture%2025421-normal.jpgPicture%2025427-normal.jpgPicture%2025432-normal.jpgPicture%2025436-normal.jpgPicture%2025424-normal.jpg