Ensin muutamia kuvia mitä olen saanut uusiin koteihin lähteneiltä.

Emma ja Siiri

DSC_0286-normal.jpgDSC_0156-normal.jpg

Emmalla "raivaushommat" jatkuu myös uudessa kodissa.

DSC_0365-normal.jpg

Alla Hulda

20130803_165225_20178-normal.jpghulda-normal.jpg

Manta ja Leevi

Vaari%20ja%20vinti%C3%B6%20004-normal.jp

Sitten onnittelut Jujulle Ht:n Åperaatio Åsku, joka tänään ensimmäisenä Å-pentueesta, valioitui. Hienoa! Jos Jermu-iskän jalanjälkiä kuljetaan niin enää vepevalioituminen edessa :)

Pennuista tänään uuteen kotiin Joensuuhun lähti poika Ht:n Äijä Äimänkäkenä. Häntä tullaan toivon mukaan näkemaan niin näyttelyissä kuin veperannoissa :)

Vapaana siis tämä poika

hamilton-normal.jpg

ja tämä tyttö

%C3%A4h-normal.jpg

Tuplan kanssa käytiin kesän ensimmäisissä vepetreeneissä Kotkassa ja olen erittäin otettu siitä miten hyvin Tupla toimi. Ensimmäisen kerran kokeilin lähettää Tuplan yksin veneessä (soutajan kanssa) avoimen luokan veneen noudossa. En arvannut kuinka rauhallisena Tupla istui  ja kuinka hyvin hyppäsi käskystä ja toi veneen rantaan. Tupla on niin hyvä!

Mitään haaveita minulla ei ollut tämän kesän kisoista mutta täytyy myöntää, että alkoi polttelemaan. Vielä täytyy treenata vieraan ja eleettömän henkilön kanssa vientiesineen vastaanottamista. Vientiin lähtö ei ollut ongelma millään esineellä. Tietty nyt pentujen jälkeen ei voi tietää milloin juoksu alkaa - joillakin koirilla juoksu siirtyy kuukausilla ja joillakin ei.