hoidossa viikon verran. Omppu eli Ht:n Åmppu Jermun Tytär on sijoituskoirani, joka on tarkoitus astuttaa seuraavasta juoksusta varmaankin joskus ensi vuoden alkupuolella. Omppuhan on syntynyt Lemillä mutta sen lisäksi viettänyt meillä aikaa silloin tällöin, jotta mahdollinen synnytys sujuisi mahdollisimman tutussa ympäristössä stressittömästi. Omppu on Lemillä kuin kotonaan ja Tuplan kanssa tulevat hyvin toimeen eli mitään stressitekijöitä ei niiltä osin ole. Tuleva sulho on mietintämyssyssä vielä mutta aika vahvasti alkaa vaakakuppi kallistua oman kasvatin puoleen.

Omppu muotovalioitui kesällä melko heti 2 v täytettyään ja joitakin viikkoja sitten korkkasi vepekisat kahdella ALO 1. tuloksella ja aloittaen sitten tulevana kesänä puhtaalta pöydältä avoimen luokan liikkeitä harjoittaen. Mahdollisen pentueen vuoksi ehkä kuitenkin vasta loppukesästä ;)

Tuplan kanssa päästään toivottavasti heti alkukesästä vepeilemään. Talven harjoituksiin kuuluu paikka-käskyn vahvistaminen, jotta vältyttäisiin varaslähdöiltä ja sitten pitäisi opettaa hyppy-käsky joskin minusta tuntuu, ettei Tupla edelleenkään tee mitään käskystä vaan vietistä - pelastus- ja saalisvietistä!  Mutta saahan sitä yrittää...

Tuplan kanssa oli tämän pentukesän jälkeen tavoitteena eka AVO tulos ja se saatiinkin meidän tämän kesän ainoissa kisoissa pari viikkoa sitten Helsingissä. Toinen tavoite tälle vuodelle on muotovalioituminen eli se viimeinen serti eikä se normaaliloloissa varmaan kovin vaikeaa olisi mutta kun pentujen jälkeen varsinkaan häntäkarvat eivät ole vielä kasvaneet takaisin niin joulukuun messarissa valioituminen voi olla toiveajattelua mutta eihän sieltä poiskaan voi olla ja onhan tässä vielä 1,5 kk aikaa toivoa karvojen kasvua :)

Omppu ja Tupla omissa puuhissaan

2013-10-20%2017.55.17-normal.jpg

Ei auringonnousu vaan kuun.

2013-10-20%2018.30.41-normal.jpg