mikä näkynyt lievänä ontumisena lenkkeilyn jälkeen. Ranne ollut hieman paksumpi eikä yhtä taipuisa kuin toinen. Nyt on jo paljon parempi mutta kävin kuitenkin kuvauttamassa ranteen(Famken tapaus kummitteli taustalla)  ja samalla katsottiin etupään muutkin nivelet. Olkanivel ok ja Tuplalla on nyt kyynärpään osalta terveen paperit. Ei mistään ykkösestä(kenneelliiton lausunto) tietoakaan. Mietityttää vaan, että olivatko viralliset kuvat niin huonot - käytiin kuvauttamassa paikassa missä en koskaan aikaisemmin ole yhtään koiraa kuvauttanut, vai onko kennelliiton lausunto täyttä puppua vai onko kyynärpäissä tapahtunut muutosta parempaa sen jälkeen kun viralliset on otettu. Olisi tietysti mielenkiintoista otattaa uudet viralliset etupään osalta mutta enpä taida jaksaa nähdä vaivaa, sillä 0 tai 1 ei muuta meidän elämää millään tavalla mutta onhan se kuitenkin hemmetin heino asia :)

Ompusta olen laittanut menemään jalostustiedustelun juuri vaihtuneelle jalostustoimikunnalle. Ihan ensimmäisestä pentueesta saakka olen jalostustiedustelut tehnyt. Veikkaan, että suurin syy miksi tiedusteluja tehdään niin vähän on se, että yhdistelmät eivät täytä jtk:n kriteerejä eikä huomautuksia haluta listoille. Toki on muitakin syitä kuten esim se, että juoksu on alkanut ennakoitua aikaisemmin eikä yksinkertaisesti olla ehditty tiedustelua tekemään. Nykyisten sääntöjen mukaan tiedustelun tulee tehdä 1 kk ennen astutusajankohtaa.

Tupla ranne tuettuna. Järkeilin ennen lekuriin menoa, että side tukisi ja niinhän se varmaan tekikin mutta se oli väärin. Rannetta pitääkin mahdollisimman paljon liikuttaa tässä vaiheessa kun se on hieman taipuvuudeltaan jäykistynyt.

2013-11-06%2015.19.55-normal.jpg

Iltapäivisin täällä maalla on ehdittävä hyvissä ajoin lenkille, jottei ihan pilkkopimeässä tarvitse mennä.

2013-11-06%2015.20.51-normal.jpg