muutto takaisin Lemille. Kolmen viikon päästä Lappeenrannan/Imatran näyttely. Eilen kävimme tosin jättämässä Lemille Tuplan pohjavillat...

2014-03-29%2013.28.25-normal.jpg

Onneksi Tuplan päälliskarva on vielä tallessa ja se on melko pitkä ja hyvänlaatuinen jotta jospa se meidät pelastaisi.

Tokotreeneissä on tauko mutta huhtikuun lopussa taas jatkuu. Olen erittäin tyytyväinen siihen kuinka hyvin ja nopeasti Tupla on omaksunut jutut ja kyllähän se rotua tuntemattomille pk-ihmisille aiheuttaa hieman hämmästelyä. Mitähän tästä koirasta olisikaan voinut tulla jos oltais aloitettu toko ja vepe ihan pennusta...mutta tavoite on ja pysyy - BH tänä vuonna!

Tämän vuoden muita tavoitteita on tietty se muotovalioituminen mikä itse asiassa oli jo viime vuoden tavoite mutta pentujen takia näyttelyt jäivät joulukuulle messariin ja se viimeinen serti oli vauvakiloiselle vähän liian suuri tavoite siinä kovassa seurassa missä oltiin. 

Vepeilyssä tavoitteena on palauttaa Tuplan vienti-innostus mikä viime syksynä jostain syystä lopahti ihan tykkänään ja toki avoimen luokan ykköstulos ei haittaisi yhtään. Viime lokakuussahan saatiin 3. tulos huikean haastellisessa kisassa Helsingissä. Vieläkin fiilistelen sitä kuinka hienoa oli kisata lähes myrskyolosuhteissa ja toiselle päivälle toi purjeveneiden maihinnostot omat haasteensa mutta kumpanakaan päivänä Tuplaa ei olisi voinut vähempää haitata.

Ja vielä yksi tavoite: jospa vielä jokin päivä meillä kasvaisi kotona Tuplan tytär <3