kilometrejä tullut vietettyä autossa viime viikkojen aikana: Kajaani, Mäntsälä, Imatra, Svetorgorsk, Helsinki, Savonlinna...

ja sitten Savonlinnaan. Kahdeksan Ht koiraa ja yksi Wt koira kauniissa järvimaisemissa Liinan, Arin ja Taikan vieraana mitäs muuta kuin vepeä harrastamassa, saunomassa ja nauttimassa hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta.

Hyviä koiria ja innostuneita isäntiä ja emäntiä, muutama käärme, yksi ukonilma, auringonpaistetta ja punoittavia otsia, vajaita yöunia, huonoja - mutta sitäkin enemmän repeämisiä ja kipeitä leukaperiä aiheuttavia - vitsejä, kukkakuvioisia flanellihousuja - niistä ja paljon muusta on mukava viikonloppu tehty.

Erityismaininnan ansaitsisi jokainen koira mutta suotakoon se nyt lokakuussa veteraani-iän saavuttavalle Jermulle, joka kolmen vuoden vepeilytauon jälkeen teki kaikki voittajaluokan liikkeet vanhasta muistista. Ihan super-äijä <3 eikä huonommaksi jäänyt Justus-poikansakaan, joka viime kesänä on käynyt yhden vepetreenin ja nyt teki kaikki neljä alo-liikettä ja jos olisi kisa ollut niin 1. tulokset olisivat tehneet niin isä kuin poikakin.

Kiitokset isäntäväelle, isäntäväen naapureille kärsivällisyydesta ja kaikille koirakoille omistajineen. Toivottavasti tästä tulee perinne! Ja kuvia tulee kunhan joku niitä minulle ymmärtää laittaa ;)