tehnyt kohta parin viikon ajan. Kotipihassa kaatui puita ja niitä on pitänyt sahata ja pilkkoa. Tuplalle en saanut ultra-aikaa silloin kun olisi ollut mahdollisuus lähteä ja kuumuden vuoksi ei ole ollut muutenkaan kovin innokas sitä autossa kuljettelemaan Imatralle, jossa lähin seisontaultra.

Sijoituksessa olleelle Tuplan mummolle kävi niin, että sen jälkeen kun oli ultrassa vahvasti tiineeksi todettu se loi kaikki pentunsa ja nyt minusta alkaa näyttää siltä, että vaikka Tuplalla kaikki ulkoiset merkit viittasi  tiineyteteen niin jossain vaiheessa vatsa alkoi vain pienentyä ja nyt se on kaiken lisäksi alkanut käyttäytyä valeraskaan tapaan vaikka oikeasti olisi vasta tiineyden 7. viikko menossa. Kahteen päivään ei ole syönyt ja nyt kanniskelee leluja ja uikuttaa ja on levoton. Oikean tiineyden aikana ei ainakaan meidän nartuilla ole koskaan ollut valeraskuden merkkejä. Tuplalla on ollut valeraskaus aikaisemminkin mutta silloin ei tullut kiinnitettyä huomiota ulkoisiin oireisiin kun ei ollut astutusta tapahtunut.  En tosin tiedä tapahtuiko nytkään kun en sellaista nähnyt mutta vatsan kasvu ja nisien muuttuminen sai epäilemään, että oli. Kyllä on ollut monivaiheinen tie tämä Tuplan astuttamisyritys. Sinäänsä harmittaa vähän, sillä Jeppe on kiva poika ja minulla oli tarkoituksena jättää kotiin narttupentu Tuplan kaveriksi. JOka asialla on myös se toinen puoli eli jos vauvoja ei Tuplalle tule niin päästään taas vepeilemään. Ihan loistava treeniporukka meillä onkin, sillä kolme koira jo läpäissyt soven tämän kesän aikana :)

Ja jos Tuplalle ei pentuja tulee niin alkuperäinen suunnitelma Ompun astuttamisesta toteutunee. Tarkoittaa sitten sitä, että tulemme asumaan Lemillä ehkä peräti jouluun saakka ja Ompusta puheenollen - Anna soittti tänään ja kertoi Ompun juoksun alkaneen.

Tupla teki omasta makuualustastaan pesän - ei epäilystäkään etteikö olisi valeraskus :/

2014-08-11%2016.20.32-normal.jpg

Meidän perheen punapään turkki on vaalentunut kesän aikana auringossa köllötellessä.

2014-08-10%2013.58.20-normal.jpg