myöhästyneet synttärionnittelut Ht:n M-pentue 30.8 10 vuotta! Minun tietojeni mukaan yhtä lukuuottamatta vielä kaikki elossa. Myöhästyneet synttärionnittelut myös U-pentue 6 vuotta, Ht:n X-pentue 5 vuotta ja kerrankin ajoissa: tänään Ht:n R-pentue 7 vuotta. Etukäteisonnittelut vielä Ht:n V-pentue 14.9  6 vuotta.  PALJON ONNEA KAIKILLE! 

Viikonloppu meni vepeillessä IPKY:n järjestämässä kisassa Ruokolahdella, jossa lauantaina töissä ja sunnuntaina kisaamassa tämän kesän ekassa ja viimeisessä kisassa. Tavoitteeni, saada 3. tulos paremmilla pisteillä kuin viime vuonna, toteutui eli täydet tuli kolmesta liikkeestä. Vientiin minusta olisi voinut olla myös pienet mahdollisuudet, koska treeneissä sekin on alkanut sujumaan mutta kämmäsin aika lailla vientiin lähettämisen jo meidän vuoroa edeltävän koiran aikana, joten siitä ei sitten sen enempää. Hukkuvan kohdalla veneestä katsottuna ohitusta Tuplalle oli tulossa useita metrejä ja ajattelin jo, että siinä se täysien pisteiden tavoite sitten meni mutta ilmeisesti koira luki ajatukseni ja kääntyi tolppien väliin viime hetkellä. Virtausta ja sivutuulta oli lauantaina paljon, joten ohituksia tuli lähes kaikilla koirilla mutta sununtaina sen puoleen sää oli parempi mutta muuten ei ilmoissa ollut valittamista kun lähes hellesäässä saatiin kisata.

Nyt on takki vähän tyhjä kun kesä loppuu ennen kuin meidän vepeily edes ehtii alkaa. Pienellä porukalla kisjojen järjestelyssä riittää työtä ja jostain kumman syystä tuntuu, että kaikki painaa enemmän vuosi vuodelta. Launtaina  tapahtui kämmäilyjä järjestelyissä mutta sunnuntain meni jo paljon paremmin ja tuloksetkin oli parempia varmasti osittain virtausten helpottuessa.

Muutama kuva Tuplan kisasta

Oma vene

IMG_8859CR2-normal.jpgIMG_8866CR2-normal.jpg

Hukkuva

IMG_9008CR2-normal.jpgIMG_9009CR2-normal.jpg