Näyttely pidettiin Tervakoskella suurimmaksi osaksi auringonpaahteessa mutta myös ukkoskuuro pyyhälsi kehämme yli. Järjestelyt sujuivat hyvin niin kuin aina, tuomari oli vähän hassu mutta mukava ja kävi koirat perusteellisesti läpi eikä ollut mikään eri-automaatti joten oikein hyvä!

Omia kasvattejani oli paikalla aikaisempia vuosia vähemmän mutta niin oli ylipäätään lansuja vähemmän. Viime vuonna Kuopiossa esitettiin peräti kahdeksan kasvattajaryhmää, tänä vuonna vain yksi.

Mukana oli Tupla ja Tuplan lapset - eka pentueesa Maxi ja sitten toka pentueesta puolivuotikkaita neljä kpl. Erittäin tyytyväinen olen tuloksiin. Tupla vain 6 kk synnytyksestä valioitten kolmas ja poikansa Maxi valioitten kolmas myös ja molemmat saivat sa:n. Pennuista Kuitti oli eka saaden kp:n ja Freyja toinen ja pojista Rönni oli neljän sakista paras myös sa:n saaden ja Kasi oli kolmas. Alla virallisemmin ja tietysti ilahdutti, että monen kivasti pärjänneen takan oli Ht:n koira mm. Rop koiran, jonka isä on Ht:n supermies Sulo. Onnittelut kaikille voittajille ja niille jotka ovat tuloksiinsa tyytyväisiä :) 

Urokset pikkupennut 5-7 kk

1 KP PUP2 Hyväntahdon Öysti Pöysti  "Rönni"
3 Hyväntahdon Öljytty Salama  "Kasi"

Nartut pikkupennut 5-7 kk

1 KP PNP2 Hyväntahdon Öylätit Överiks  "Kuitti"
2 Hyväntahdon Öllinmöllin Öpökkä "Freyja"

VAL ERI3 SA Hyväntahdon Zuklaa Zuttura  "Tupla"

VAL ERI3 SA Hyväntahdon Äijä Äimänkäkenä  "Maxi"