Kesä mennyt Kuitin kanssa vepeillessä ja yksi kisakin käytiin lähinnä kokemuksen vuoksi kun oli ohjaajallekin ensimmäinen kisa uusilla säännöillä ja hyvin todennäköisesti kesän ainut kisa, sillä Kuitille odotetaan juoksua ja sen alettua pistetään täytäntöön suunnitelmissa ollut astutus. Kuitin tiedot löytyvät täältä:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI21171%2F15&R=226

Uros on kiikarissa mutta laitan siitä sitten lähempänä tietoa kunhan juoksu alkaa ja jalostustoimikunta kyselyn on käsitellyt. A-lonkkainen ja 0-kyynärpäinen hieno vepeilyä harrastava Suomen muotovalio poika kuitenkin kyseessä ;)

Itse Kouvolan kisasta ei paljon mainittavaa ole - venehyppy 25 p, vientiin lähti mutta tolppien jälkeen kääntyi takaisin rantaan. Venehakuun lähti hyvin mutta ohjaaja innostuis höpöttelemään ja koira vei veneen jorpakkoon, joten tässä vaiheessa katsoin parhaaksi keskeyttää ja keskittyä katselemaan muiden kisaajien hienoja suorituksia uusilla säännöillä. Viime kesän ainut kisa Kuitin kanssa jouduttiin keskeytettiin myrskyn takia joten ei mennyt silloinkaan ihan putkeen.

Savonlinnassa olisi vielä rotumestaruus mihin Kuittikin on ilmoitettu mutta niin varma olin siitä, ettei sinne juoksujen takia päästä, että ilmoitin samalle viikonlopulle Kuitin näyttelyyn. Näyttelyitähän ei juoksut haittaa, jollei sitten sattuisi olemaan just ne tärppipäivät jolloin lähdetään miehelään mutta aika näyttää...

 

20170711_084515.jpg20170710_153449.jpg