lääkärikäynnillä. Kuitilla oli kyynärpään limapussissa nestettä. Syntyy yleensä hankauksen tai iskun seurauksena ja lääkäri arveli, että Kuitilla se on tullut pentulaatikossa. Imettämisen vuoksi en ole aikaisemmin sitä hoidattanut eikä se ole Kuittia haitannut, mutta onhan se vähän hassun näköinen mutta tänään siis lievässä rauhoituksessa imettiin tyhjäksi ja saatiin kortisoonipiikki.  Kuitin paino oli 54 kg eli hyvässä lihassa on pennutuksen jälkeen.

Tuplalla taas ollut vähän peräpään hankaamista maahan ja muutenkin punotusta ko aluella. Anaalit oli tyhjät mutta saatiin sitten suihkutettavaa kortisoonia kutinan rauhoittamiseksi. Tuplan paino 55.7 kg

Ja Milli olikin sitten vain seurana mukana. Millin kanssa käytiin vähän kävelemässä ihmisten ilmoilla ja lekurissa otettiin paino. En taida painoa kertoa koska se yleensä aiheuttaa vertailun ja se taas ei ole järkevää kun pennut elävät eri olosuhteissa, liikkuvat eri tavalla ja syövätkin ehkä eri ruokahalulla :)  Ihmeen reippasti liikkui ottaean huomioon maalaisuutensa.

MUTTA näiden kolmen lisäksi tavattiin sijoitusnarttuni iskän kanssa ja ultrattiin Tintti eli Hyväntahdon Aromikas Punakaneli. Sillä aikaa kun me täällä Lemillä hoidettiin Kuitin pentuetta, Tintin sijoituskodissa astuteltiin ilmeisen menestyksekkäästi nimittäin 6 pentua ultrassa näkyi. Se tarkoittaa sitä, että Tintti tulee jossain vaiheessa toukokuuta meille synnyttämään. Tintti toivon mukaan tulee kuin kotiinsa, sillä sen lisäksi, että on syntynyt täällä, hän on ollut meillä useamman kerran hoidossa ja on tullut loistavasti toimeen omien koirieni kanssa. Olin haaveillut pienestä irtiotosta nyt kun kaikki Kuitin pennut on maailmalla mutta enpä taida kuitenkaan päästä, sillä eihän Millillä ole rokotuksia eikä ilman niitä sitä taida saada minnekään hoitoon, joten hyvää aika on sitten autella Tintin pentuja maailmaan :)

Päivitetty pentusuunnitelma 2018