Katja & Rytty ja Miia & Sulo olivat meillä kyläilemässä. Tiistaina kierreltiin tyttöjen kanssa Lappeenrannan alennusmyyntejä ja ihan kiitettävästi niitä pussukoita tuli mukana kotiin. Illalla nautittiin savukalaa ja palan painikkeeksi siideriä ja viintä. Rytty ja Sulo sopeutuivat laumaan hyvin...tottakai...ovathan ne täällä syntyneitä:)

Keskiviikkona käytiin etsimässä Katjalle kanttarellejä. Ihan ei vielä ollut täällä niitten aika kun on ollut suht kuivaa mutta sen verran saatiin, että Katja saa jouluksi kanttarellikastikkeen. Tytöt ja koirat lähtivät iltapäivällä kotiin ja minä kävin hieman humputtelemassa synttäreiden kunniaksi. Kovin usein ei viitsi käydä kun taksimatka takaisin kotiin maksoi 36 egee.

Torstaina tulikin sitten Hempukka hoitoon. Neiti on oikein nätti ja lupaava ja alkujännityksen jälkeen kulkee laumassa niin kuin olisi aina ollut siinä. Hempukan takakorkeus on tasoittunut ja sillä on todella hyvä, puhtaan värinen turkki...ei taida olla yhtä ainutta pilkkua koirassa, myös Sulo oli hyvin puhtaan valkoinen.

Tänään onkin sitten matonpesupäivä...likasia mattoja koirataloudessa riittää!