sujui stressaten edestakaisin ajaen kamalassa lumimyrkyssä Lemi-Helsinki-Lemi väliä niin lauantaina kuin sunnuntainakin ja siitä viisastuneena oltiin tänä vuonna Helsingissä koko viikonloppu. Lauantai-aamuna herätys silti jo kuuden aikaan hieman lenkkeillen Tuplan kanssa ja sitten tukeva aamupala ja yhdeksäksi kehään. 

Tuplan kanssa kaikki sujui siihen asti ihan hyvin kunnes neito liukastui liukkaalla alustalla. Sen jälkeen oli lievästi sanoen vaikeuksia saada Tupla liikkumaan edes matolla puhumattakaan siellä missä ei ollut mattoja. Kehässä tuli hyvä arvostelu mutta liikkumisesta huomatus ja EH.

Lauantai näyttelyn jälkeen palattiin hotelliin maisemiin lenkkeilemään. Hotelli oli meren rannalla Vuosaaressa ja kun vettä kerran oli lähellä niin Tupla ei malttanut olla kokeilematta miltä uiminen meressä tuntuu joulukuussa. Kauniissa maisemissa siis oltiin.

Sunnuntai aamu saatiin nukkua hieman pidempään ja sitten myrskyisään tuuleen lenkille. Veden lähelle en enää uskaltanut Tuplaa viedä ettei olisi taas mennyt uimaan.

Tuplan liukkauspelko oli jo paljon parempi toka päivänä. Siitä kiva luonne, että kaikkien ihmisten ja koirien luokse olisi pitänyt päästä tutustumaan. Kehässä meni himpun verran paremmin tänään mutta näyttelykokemattomuus ja liukkausvarovaisuus vei kuitenkin SA:n ja tittelin ja oli "tyytyminen" Jun Eri:in ja luokkavoittoon.

Mutta kasvattieni osalta tuli koko potti kotiin eli Hyväntahdon Paloma Planka "Pimu" Rop ja Vuoden Voittaja -11 ja Jermu oli Pu 4 ja ja Junnu uros Hyväntatahdon Yöttömän Yön YYA sai Eh:n. 

Helsinki Voittaja -11 tittelit meni Viroon ja Washakie-kenneliin ja VSP Vuoden Voittaja-11 Raigomilliin ja Juniori Voittaja-11 Ohped Dal:iin. Veteraanivoitto meni molempina päivinä Haapaniemen Gorgotille.  Isot onnittelut kaikille!