"tuoksuu" edelleen vuohelle mutta muuten on oikein reipas nuori neito. Nimensä mukaisesti "Varma Vanessa" ei juuri ujostele vaan on kuin kotonaan...liekö vielä muistaa lapsuutensa ensimmäiset 8 viikkoa?! Kova pussailemaan niin kuin lansut yleensä ovat:)

Ulkonäöllisesti muistuttaa Kirppua enemmän kuin Paavoa - ainakin pää ja ilme - mutta on väritykseltään puhdas ja turkki on hyvä. Pedigreelläkin jalat ovat pysynyeet suorina. Niitä 2-3 tunnin lenkkejä, joista olen saanut kuulla koiran tekevän, ihmettelen mutta lihaskunto on hyvä.

Kunhan matokuuri oikein ehtii vaikuttaa niin mennään ottamaan rokotukset...madot saattavat heikentää rokotustehoa. Lelukauppaan pitää myös mennä kun ei saanut mukanaan mitään ja minä olen jakanut pois lelut pentujen lähtiessä ja isot rontit ovat syöneet omansa. Yksi iso pehmopallo löytyi ja se onkin saanut kyytiä. Penturuokaa pitää myös ostaa ja pikkuhiljalleen siirtää pois Pedigreestä.

Yön nukkui rauhallisesti minun sänkyni vieressä. Pissoja ei ole tullut sisälle. On syönyt suht hyvin. Muuta purentavikaa ei ole kuin se, että alakulmuri ottaa hieman yläikeneen mutta sekin varmaan ajastaan korjaantuu.

Elsan ja Maxin pennut ovat olleet tosi rauhallisia ja niillä hitailla pattereilla kulkevia. Kirpun ja Paavon pennuista löytyy enemmän vilkkautta ja niin myös Tirriäisesta. Kova touhuamaan tuntuu olevan mutta osaa myös sitten rauhoittua kun sen aika on. Toisaalta on kivaa kun on pentu taas talossa kunhan ei liikaa ehdi kiintyä.