Nyt kun ei ole kuin yksi vauva kotosalla niin sitä tulee näköjään hemmoteltua mm. leluilla. Kolme vinkulelua, yksi kongi, yksipehmo, yksi narupallo vaan arvatkaas vain kiinnostavatko ne neitiä? No, ei! Ainakaan vielä. Mieluisin taitaa olla se iso pehmopallo, jonka hänelle löysin varastosta.

Ostin myös kaikille luita ja pennulle Royal Canin penturuokaa, jota aika monet viimeisistä pennuistani syö. Nyt pikku hiljalleen totutellaan eroon Pedigreestä.

Pentu jäi tosi hyvin kotiin kun lähdin, ei siis mitään eroahdistusta eikä itkemistä mutta kun olin neljä tuntia pois niin pissit oli matolla kun tulin. No, joo....matot hieman rutussa myös ja muutama sohvatynny ja emännän oma pehmo Anssi lattialla muttei sen kummempaa.

Eläinlääkäriajan varasin vaan lääkäri oli sitä mieltä, että vasta ensi viikolla kunhan matolääke on ensin vaikuttanut. Maanantaina menemme sitten ottamaan ekat rokotukset.

Huolestuneena olen seuraillut pennun runsasta juomista ja hieman suttuista peräpäätä. Tiedän, että sillä oli ollut pissitulehdus vaan en tiedä tuliko se edellisessä kodissa yhtä hyvin hoidettua kuin nuo rokotuksetkin. Voi olla, että yritän varmuuden vuoksi saada huomenna pissinäytteen ja vien sen tutukittavaksi. Saattaahan runsas juominen olla myös ihan pennun tapa.

Neiti ei selvästikään ole tottunut kissoihin. Tullessaan haukkui katit pystyyn. Nyt käy jo nuolemassa niitten naamat mutta jahtaamisleikit kiinnostaa kyllä eniten - niin ja kissanhiekkalaatikon sisältö.

Energinen ja reipas pikku pakkaus:)